Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidig morgon och tankarna kommer


JAG SITTER TRÖTT

Jag sitter trött vid köksbordet, i den tidiga
fredagsmorgonen, med blicken fäst på
björken utanför mitt fönster

Där rödhaken sitter, lockar på sina ungar
vars huvuden, jag ser tittar fram litet då
och då ur holkens öppning

Jag sitter trött efter ännu en natt med dålig
sömn, mina värkande händer och fingrar
håller jag om den varma kaffekoppen

Jag sitter trött ser ut genom mina ny putsade
fönster, sänder en tanke av tacksamhet till
er två, som kom gladde mig så när ni kom,
tog er an mina fönster, som jag inte klarar
av att putsa själv

Jag sitter trött, känner mig sliten, varför det
kan jag inte förstå, är det allt som tynger mig
nu, eller är det något jag inte själv kan förstå

Jag sitter trött och tänker på mina fyrfota vänner
snart får jag träffa dom igen, den kärlek och
vänskap jag ser i deras ögon, när jag låser upp
dörren, öppnar och stiger in, känns så gott i min
själ i mitt hjärta

Deras kärlek och välkomnande, kan få tröttheten
att falna, glädjen att vara älskad av dessa två
härliga hundar, är så underbart, det är så svårt
att med ord beskriva hur jag känner



anits 2 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-03 00:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jättetjusig bild!

Har full förståelse för dina känslor med avseende på de fyrfota.
Jag har ju själv stiftat bekantskap med en amstaff pitbullvalp.
2010-07-06

  Eva Helene VIP
Ledsamt att behöva känna sig trött i den ljuva sommartiden! Hoppas hundarna kunde få dig att må lite bättre!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP