Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte och måste inte kunna allt men man kan önska


JAG SKULLE VILJA KUNNA

Jag skulle vilja kunna måla vackra bilder
med en pensel

Men jag kan inte måla, av alla försök blir
ingenting, bara pappersbitar i min
papperskorg

Jag tar fram min kolpenna istället, med
den drar jag streck efter streck

Av alla dessa streck blir det vägar och
stigar och en hel massa bänkar

Bänkar är min passion, att teckna,
att fota, att sitta på när mina ben
och jag behöver vila




anits 3 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-03 10:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men plåtar gör du med bravur!
Ännu en mycket fin bild.
2010-07-06

  Eva Helene VIP
Det blir vackra bilder med hjälp av kameran i stället, inte minst på "dina" älskade bänkar.
2010-07-03

  Catharina Edin VIP
Vad vore livet utan bänkar?!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP