Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skämt åsido


globalt medlidande krävs på grund av emotionell deja vu.


jag hade varit på hemskt fruktansvärt ingenting-spelar-någon-roll-och-ingenting-kommer-någonsin-bli-bra-igen-så-varför-försöker-jag-ens-humör i nästan en vecka. att rabarberpajen inte alls såg ut som på bilden i kokboken gjorde mig rasande och gråtfärdig på samma gång, sådär som man blir när man är fem år gammal och lillebror har tagit sista lakritsfisken som var DIN och mamma och pappa säger att han förstår ju inte han är ju så liten.

och jag vet att jag är körd.

för jag var en sån där dåligt-humör-orkan för att han inte hade ringt.

varför är jag glad och på ett sådär ordentligt bob-hansson-heja-världen-solen-skiner-och-jag-sjunger-när-jag-kokar-kaffe-och-brer-en-knäckemacka-humör idag då?
för att han ringde. imorse, klockan tre. han var full och stekte pyttipanna med ägg. och han frågade när jag skulle komma hem.

så tyck synd om mig nu.
för nu börjar klyschorna.





Fri vers av Annan.Stans.
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-03 14:45



Bookmark and Share


  yoakimu
Hmm, varför blev det fyra kommentarer av en enda? Mystiskt...
2010-07-03

  yoakimu
Bra innehåll, snygg språkanvändning!
2010-07-03

  yoakimu
Bra innehåll, snygg språkanvändning!
2010-07-03

  yoakimu
Bra innehåll, snygg språkanvändning!
2010-07-03

  yoakimu
Bra innehåll, snygg språkanvändning!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Annan.Stans.