Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom idag


EN GÅNG

En gång trodde jag att jag var galen
allt jag sa, allt jag gjorde, i det såg du
bara fel

I varje ögonblick, i varje stund i din närhet
trodde jag på allt du sa

Du var så duktig, så bra, på att manipulera
inte bara mig, många andra som kom dig
nära, trodde på allt det du sa

Du trampade på mina nerver, dom kom att
lika utan på, mina rädslor grep tag i mig på
nytt, dom blev till slut värre än dom någonsin
varit

Ibland ville jag lägga mig ner och sova, för att
aldrig mer vakna upp igen

När jag berättade om hur jag kände för en
person, som jag hade stort förtroende för

Bad han mig snällt och vänligt lämna dig, att
tänka på mig själv, mina barn och barnbarn

Du kanske kände mina tankar, jag behövde
aldrig berätta för dig, att jag fått nog, och
ville lämna dig

Det var du som somnade in av sjukdom,
ett hårt liv fyllt av lögner och missbruk,
vet du, jag tyckte du såg lycklig ut i ditt
sista andetag




anits 3 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-03 20:56



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Gripande och mycket berörande! En text som föder många tankar.
2010-07-03

  Catharina Edin VIP
Mycket mycket fint och känsligt skrivet.
2010-07-03

  © anakreon VIP
Livet är inte rättvist.
Och inte döden, heller.
Calle
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP