Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brann den upp eller ned?

åtrå du är en låga
som brinner alldeles för fort
utan näring du blir plåga
en klåda som river stort




Fri vers av prima donna
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna