Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Jag vill ha dig paketerad och redo för att slåss
om du kommer ut ur maskinen
Jag säljer dig till högstbjudande
och ja, bakom dom där leendena
kanske det döljer sig ett mord eller två

Det finns inget att se
Pyramider, som är så löjliga
Det finns något bräckligt hos dig
men det är en annan löjlig sak

Åh, vad som kunde ha varit
Jag är ledsen, men det här är Verkligheten
Min pistol av stål är verkligen verklig
Och om du säger sanningen
skjuter jag dig





Fri vers av Martin Eriksson
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-07-04 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eriksson