Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sång

Ibland blir jag rädd för den jag blivit
En isbit, känslokall, utan dåtid
En björn som klöser och river
På sitt egna ljudlösa sätt
och tystnaden är kompakt
Inga ord och inga visor
Ingen sång så långt örat når




Fri vers av Martin Eriksson
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-09-06 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eriksson