Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom väggen

Bakom den ogenomträngliga väggen
talar träden om tystnad
Genom fönster av skottsäkert glas
ser jag världen som den kanske är

Och allting kan ta sig in
Men ingenting kan ta sig ut

Kan någon göra någonting?
Kan något få ett slut?




Fri vers av Martin Eriksson
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-09-06 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eriksson