Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser in i dina ögon

Ur förtröstan

talar jag nu.

bygger upp -

smider det järn

som aldrig

aldrig

ska förgås

av tid,

av försummelse

Ser in i djupet

in i elden,

ser havet möta himlen

skräms av kraften

- den som strålar ur altet;

Ser in i dina ögon




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-05 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon