Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga, underbara

Du ljuvligaste, underbara
väsen på denna jord,
hur ska jag kunna förklara
mina känslor i bara ord?

Du rör vid min panna,
du rör vid min arm
det är här jag vill stanna
det är vid din barm.

Ack, slut ditt öga ett tag
håll om mig, älskade vän
detta är innerligt behag
detta är allvar, har jag på känn.

Älskade, underbara väsen
jag är kanske kräsen
men nu har jag äntligen förstått
hur mycket kärlek jag förut försmått.





Fri vers av Zeratul
Läst 788 gånger
Publicerad 2005-11-16 22:34



Bookmark and Share


  purpleangel
Den här gilla jag skarpt... härligt flöde och bra rim..

FAVORIT!! :)
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul