Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kom hem efter två veckor och all vår post från den tiden låg riven och kastad nerför trapporna. Vår post får vi nämligen inte in till lägenheten...


Äckliga händer!

Äckliga händer,
de har skändat mitt hem

Hundratals lappar
mitt namn sönderslitet
Rör inte min post
rör inte mitt hem
jag rör inte din
du rör inte min
Den oskrivna lagen.

Två veckor av underbar ledighet
kommer jag hem till ghettolivet
påminns om snorungarna

ser där alla papperslappar,
räkningar, handskrivet är mitt namn,
spridda tre trappor ner.

Äckliga ungar!
Imorron bokar jag en extra tvättid
och spottar på dina kläder.




Fri vers av Zeratul
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-07-30 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul