Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dejten

Jag tänkte bjuda på
ostgratinerad lammstek,
gösfilé på purjobädd,
chilispäckad höna,

jag ska visa att jag inte är
en självupptagen böna.

Men va fan!
Du är ju vegetarian.




Fri vers av Zeratul
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-08-15 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul