Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga osagda ord

Men... nej, inga men
Osagt ord dras tillbaka.
Tystnad kan tala.




Fri vers av Zeratul
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-06-21 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul