Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-lite haiku-


Godnatt och dröm söta drömmar

Mitt svallade hår
Kluckar mot sängens gavel
Vågar jag släcka?




Bunden vers (Haiku) av Zeratul
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-10-20 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul