Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var här


Du var här
och tanken
stod still

din bara hud
vackrare än
jag minns

kroppen lekte
som den vill

med din
det vackraste
som finns








Fri vers av SeXara
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-05 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara