Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordbävning

Där finns en doft

Söt. Påträngande

men ändå

svag


Om jag bäddar in mig

i tystnaden

och fläckar mitt sinne

med lukten

från ditt hår;

min
hud

skälver

Önskar att jag

står kvar när allt det andra

raseras;

blir till offer

då jordbävningen

börjar i din hand och sprids










Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 17:08



Bookmark and Share


  sellout
"blir till offer
då jordbävningen
börjar i din hand och sprids" awh. sjukt bra.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon