Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar kan naturligtvis ofta nog vara underbara upplevelser, fyllda av ljus och fest. Fyllda av människor som verkar vilja en väl och som verkar fyllda av kärlek. Men drömmar kan även vara dystra eller som fyllda av sagans väsen.


Drömmen III






Drömde om en
frukt, om man
bara en gång

åt av den
aldrig mera kände
av någon hunger.

Men den som
för just detta
slutade upp att

äta, svalt ihjäl.
Just för det
faktum att man

inte längre kände
denna livsnödvändiga självbevarande
drift att äta.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 17:28



Bookmark and Share


  peter markurth
var den god?
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP