Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivandet, ett sätt att bearbeta allt det svåra


SKRIVANDET

Att skriva har för mig blivit, ett sätt
att sätta ord på mina känslor

Orden jag har så svårt att säga, men
med min penna och ett papper, går
det så lätt

Skriva om ångesten, som ibland kan
vara så svår, känna lättnaden, när
orden står där på papperet, det är
många gånger förlösande

Att skriva om det, som gör att tårarna
rinner, att vägra ge upp, att inte lyssna
till skvaller och förtal, utan försöka så
gott det går, att vara den jag är

Att våga skriva om allt det svåra, låta
andra läsa, det är för mig mycket stort
känna mörkret vika undan, för att ta in
ljuset, som alltid finns där i slutet på
tunneln, det får jag och vill inte glömma




anits 5 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-05 18:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Ett ypperligt sätt att bearbeta, och så kan ju det man skriver vara andra till tröst, stöd och vägledning.
2010-07-06

  aol
käner igen mig själv i din fina livspoesi
2010-07-05

    ej medlem längre
Att skriva om sina känslor, erfarenheter och funderingar är för oss som har svårt att prata om dem enda sättet att bearbeta det som sker i vårt inre utan att behöva betala för dyra terapeuter.
Inte undra på att poeter.se har så många medlemmar:)
2010-07-05

  Catharina Edin VIP
Det är också så givandet att läsa det du skriver; så klart och lätt faller dina ord, som en stig bredvid livet.
2010-07-05

  Eva Helene VIP
Så skönt, som att få vila från det svåra! Och bänken ser ju så inbjudande ut, där kan ord bli till.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP