Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattstimman

Jag lutade min arm mot parkbänken
något gled undan
och krossades under min tyngd
så ömtålig världen var
i midnattstimman
då den unge mannen lyfte flickan
över trägårdsmuren.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-05 18:55



Bookmark and Share


  Anna*
Skickligt komponerad och precis så mycket lämnas åt läsaren att den korta texten får vingar. Bra!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin