Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland bara orkar man inte


JAG LÅTSADES INTE SE DIG

jag såg dig på balkongen
idag när jag kom hem

kunde ana att du såg mig
jag var inte på humör

ville inte stanna och prata
det brukar bli långa samtal

idag kände jag mig trött
hade inte den minsta lust

så jag plockade ihop mina
saker, som jag hade i bilen

låtsades leta efter något
gick ur bilen

kollade i baksätet, i bakluckan
tittade upp, då såg jag att du
gått in

så jag tog mina saker, låste bilen
gick med raska steg mot min port

låste upp min dörr, öppnade och
gick in, först sedan jag kommit in

kom samvetet i kapp mig, men
jag ville in till mig, trött som jag
var

det kommer nya dagar, när jag
kan stanna, prata en stund

men idag kände jag motvilja
att stiga ur bilen, mötas av dig

som alltid har så mycket att säga
prata skit det kan vi göra en annan
dag




anits 6 juli 2010





Fri vers av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-06 00:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Man ska ingenting göra av olust eller tvång säger Guds Ord.
2010-07-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så är det ibland. =) Bra skrivet. =)
2010-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Cool sommarbild!
2010-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Man känner sin begränsning. Själv går jag omvägar ibland. Det är bara så.
2010-07-06

  aol
en stor sommarkram får du också,Lasse,
2010-07-06

  aol
så igenkännande text, så där har jag själv gjort och känt, ja även nu
bra skriftat vännen,
2010-07-06

  Eva Helene VIP
Visst är det så att man inte alltid orkar vara social, och det samma kan gälla när telefonen ringer.
2010-07-06

  arja savela
Bra att du har en egen sfär och integritet, man är ju inte allmän egendom som vissa tycks tro
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP