Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlarand2


Celler

som stryps


Du

syresätter

alla eldar

inom mig


Du får det att dagas igen

det vet jag säkert då

kraften reser på sig

Den som tycktes vara förlorad


Kryper ut
ur mörkret


Ditt finger vilar nu i paus på mitt ögonlock


Släpper ljuset in

Jag kan se oss nu

långt bortom bergen



du min himlarand.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon