Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hastigt ensamma

ser lövverken skifta i färg
sommaren snärjer mina sinnen och
med vinden kommer hösten
alldeles för kvickt
du håller mina händer
de båda skälver och
inom rymden
av ett ögonblick
blir de ensamma särlingar
i stillheten




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-06 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon