Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terminus

Den desorienterade visaren
hade stannat mitt i rusningstrafiken
de som tanklöst skred längre
och längre in i tunnelbansmörkret
stannade upp, som när en speldosa havererar
eller en trut flyger vilse i dimman
det finns ett urverk i varje människa
mot mittpunkten leder stegen
längre och längre in i tjurens öga
det finns en mekanik i oss
när visaren stannar
försvinner vi.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-07-06 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin