Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Anders Frostenson


JAG HAR EN BOK

jag har en bok
som jag tycker mycket om

jag har läst den många
många gånger

den är fascinerande

den handlar om att ingen
är utanför

så som jag känt mig så
många gånger, gör det
än idag

den behövs inte läsas
från pärm till pärm

det är bara att slå upp
en sida, där finns alltid
något tänkvärt att läsa

jag tycker om den, har
den ofta på hyllan bredvid
min säng

det finns alltid något att
ta till sig, gömma i hjärtat
få stillhet och sinnesro





anits 6 juli 2010





Fri vers av anits VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-06 23:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart med sådana kraftkällor.
2010-07-08

    sajo
Dina dikter är som en läsvärd bok tillsammans med dina bilder.
2010-07-07

    Ken Cassel
Instämmer med aol
Verkar vara en trösterik bok

Kramar

Ken
2010-07-07

  Eva Helene VIP
Ja, det finns böcker som man inte kan vara utan och som man ofta återvänder till.
2010-07-07

  aol
vackert fint den boken verkar trösterik
2010-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag kan gissa mig till vilken...

Väldigt fint foto!
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP