Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur min brunn

hon kom hit till oss

från den torra öknen


tveklöst

så hann saknaden efter fuktad strupe

ikapp henne

och de outhärdligt kontrastrika

nätterna

gav henne vilja nog

att våga plocka och

skiva frukten från

mitt träd.


Nu dricker hon ur vår brunn




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon