Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsögonblick


...och du

är där


ser

väntar

och hoppas


och jag

är här


letar

känner

och väntar




Fri vers av livsdans
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans