Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när natten är på väg


SITTER UTE NÄR DET SKYMMER I SOMMARNATTEN

jag sitter ute det börjar skymma
snart ska jag gå in

lägga mig för att sova, men först
ska jag sitta här en stund

svalka av mig alla känslor som
får mig att bli upprörd, arg och
mycket ledsen

många har semester, det märks
många sitter ute i den ljumma
sköna sommarkvällen

jag kan inte förstå att vissa människor
måste skryta, visa sig vara så duktiga

sen visar det sig att allt det som
sägs finns det inte mycket
sanning i

sitter här i min ensamhet, kan inte
förstå varför det måste vara så

mina tankar är man är den man är
och duger precis som det

göra sig till prata och skryta, för
att sen komma med tårarna som
rinner

jag är den jag är, kan inte bli någon
annan vill det inte heller

sitter hellre ensam än har en har
en massa vänner, som inte är mina
riktiga vänner

utan bara utnyttjar och tror att jag
går med på allt, men det kommer
inte hända igen

verkliga ärliga sanna vänner, det har
jag några här, och er är rädd om och
vårdar ömt så gott jag kan




anits 7 juli 2010









Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-07 23:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"verkliga ärliga sanna vänner, det har
jag några här, och er är rädd om och
vårdar ömt så gott jag kan"

Gott att höra.
2010-07-08

  Eva Helene VIP
Ja här har du många vänner!
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild!
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
"Svalka av mig alla känslor". Härligt uttryck!
2010-07-08

  aol
när jag ser en dålig hatisk människa,ser jag dom som läromästare i hur jag inte vill vara,
bra skriftat vännen, kraam,
2010-07-08

  Catharina Edin VIP
Så fint skrivet av dig!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP