Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sömnen ack så viktig


SÖMN

En natt med dålig sömn

När jag äntligen somnade
vid fyratiden

Blev den inte långvarig

Sömnen

Väcktes av skränande
skrattande skatungar

Så jag gick upp, stängde
fönstret, det blev tyst

Men ack så varmt, så
jag hade svårt att
somna om

När jag nu har vaknat
av att det var så varmt

Så får jag tänka, att jag
kan sova lite grann när
eftermiddagen kommer





anits 8 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-08 07:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Något av det bästa med att vara pensionär. Man kan ta igen förlorad sömn vid senare tillfälle.
2010-07-08

  Tini Tut
Fin text tycker jag, och tänker att jag nog behövde sovit mer i går natt.
Kram från Tini Tuts Casillero del Diablo
2010-07-08

  Catharina Edin VIP
Ja, vi får ta vår goda sömn i eftermiddag! Fin text av dig.
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt med oavbruten sömn. Man mår bäst av den.

Väldigt fin bild.
2010-07-08

  Eva Helene VIP
Det är ett privilegium att kunna ta sig en eftermiddagslur, jag kan längta till den när jag ligger vaken på natten . . .
2010-07-08

  poetryGirl
jag tar alltid en lur på eftermiddagen
fin dikt!
2010-07-08

    sajo
Och jag har skränande måsar utanför. Ja du inte lätt och värmen känns.
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP