Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boja

Vi kom till den här staden

strax skymtade det otillräckliga igenom

skyltfönster

neonfärgad glädje

sätter foten på det innerliga

Via löpsedeln delges världen

att vi inte längre har någonting

kvar att ge

Ingen lyssnar längre

på historien

om landsortens bojor.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-08 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon