Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och det är länge sedan nu


JAG TRODDE EN GÅNG

jag trodde du var den rätte
för mig

att få dela livet med dig, möta
glädje och sorg tillsammans

se barnen växa upp till goda
och fina människor

bilda familj, glädjas tillsammans
när barbarnen började komma

men så blev det inte

jag dög inte

förstod inte vad som hände
alla gånger du bara försvann

åkte din väg, utan ett ord

jag visste inte vart, men
efter många år

fick jag veta

du hade andra, som var bättre
var vackrare än mig

i dina ögon att se på mig

jag är glad att mina ögon
öppnades, att jag såg vad
det var som hände

det har tagit många år
att bearbeta allt

men nu är jag äntligen
fri från dig, fri från tankarna
jag tänkt

jag hoppas du är lycklig nu
trots dina svarta kalla blick
när du möter min

men oftast viker din blick undan
du vill inte se mig i ögonen

jag hatar dig inte, men vill
helst slippa träffa dig




anits 9 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-09 00:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa undviker man. Så bör det nog vara.
2010-07-09

  Eva Helene VIP
Man skulle bara önska för din skull att den personen bodde långt ifrån dig!
2010-07-09

  Catharina Edin VIP
Vilka insikter du fått!
2010-07-09

  Bibbi VIP
Svårt svek Du måst genomgå.
2010-07-09

    imnotfinished
för ung för att känna igen mig är jag nog, men texten är så bra att jag nästintill förstår. applåd!
2010-07-09

  aol
jag hade heller nte velat träffa en sn svikare,
bra skriftat
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP