Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av Lyckseles mer knastertorra försök att skriva om förhållandet mellan kvinna och man.


Vad jag så förtvivlat ville stå för






Jag är personligen
en sådan där
besvärlig människa som

något tycker att
kärleken och dess
betygelser, betyder minst

lika mye som
sexet. Det står
jag nästan för.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 09:46



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
"För mig är sex

alltid ett uttryck

för kärlek -

om så bara

egenkärlek!"
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP