Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'vänskapsparadoxen' av guranboris, föranledde kommentaren. The Jokes are on you. Don´t fear the reaper. Sinful love.


Kritik på en text (472) - Något litet om undantag





Min pappa använde
en gång kondom
men den måste

ha brustit i
hållbarhet, man kan
inte vänta sig

att allt skall
följa principen, ibland
inträffar det undantag

som skall bekräfta
samma princip. Jag
håller med dig

om att mina
vänner har fler
vänner än vad

jag har, å
andra sidan ligger
jag aldrig mina

vänner annat än
till last på
andra sätt än

med dem i
bingen... jag är
nog (satt på?)

ett av de
där undantagen som
skall bekräfta det

du i princip
här uttrycker. Oj
blev det fel?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-07-09 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP