Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...alltså...jag gillar inte ordet fel...men det kan dock finnas i alla fall ibland. Felet blir i detta fallet när man stoppar i stället för rider...


Älskog


Ja jag väntar...

Men du måste hitta dom rätta knapparna

för trycker du fel

så sluter min kropp sig i stället

Du måste vara med mig

utan prestation

Bara vara

och släppa egot

Låta det forsa upp från djupet

där vi inte har kontroll

men tillit




Fri vers av livsdans
Läst 557 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans