Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsvindar blåser mot målet... Tar ett djupt andetag...


tidevarv...







så flyter tiden
som inte finns

så rusar sinnet
som inte minns




detta nu
inte då
eller sen




detta inre







mitt hem





Fri vers av Sunlight
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-14 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som berär och stanna.
Underbrt poeterat...
2012-03-09

    ej medlem längre
Läser några gånger. Planeter och stjärnor roterar runt ett jag som står stilla.

Andetag, tidevarv.

Jag gillar verkligen din skrift! (stora applåder)
2012-01-10

  HQ
Vackra ord som väcker tankarna till liv
2010-07-25

    ej medlem längre
Smak av
det där
stora
stora
stora

utan storlek
2010-07-25

    Bodil Sandberg
Enormt snyggt !!!känslofullt konstfullt med superbt flyt
ett absoluta bokmärke!
2010-07-20

  Anita Hanssen
Väl formulerat!
2010-07-16

  Jack E. Gladh VIP
En poetisk femetta. Suveränt. Hög nivå.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight