Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Ludwig van Beethoven - Silence >>


frost

 

 

 

 

frostig gren snuddar

fryser 

armens bara hud

 

så är min väntan fast

besluten att nå

vårens böljande vågor

 

om än i en dröm

 

 

vibratots crescendo kallar

rister mitt hjärta

 

 

 

djupt

 

 

har min längtan

sitt ursprung

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-04 22:46



Bookmark and Share


  in effigie VIP
Ljuvlig poesi ... ger hopp och styrka i sin absoluta skönhet
2016-01-10

  Eva Helene VIP
Skimrande vacker poesi med stort djup!
2016-01-06

  Chawa VIP
I frosten vilar viljan livet... i väntan på en evig vår...hem... Harmoniskt gifter sig orden med den ljuva musiken och ett vackert poetiskt skådespel böljar fram över fantasins stora scen och filmduk...
2016-01-05

  Lars Hedlin
Du skriver med känsla!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight