Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt försök till haiku


KÄNSLOR PÅ MIN ALTAN

i vindens susning

känner jag i kvällsbrisen

doft av caprifol



anits 9 juli 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-09 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta förmedlar en härlig sommarkänsla.
2010-07-12

  Maria T
Ljuvlig haiku
2010-07-11

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2010-07-11

  Ann-christin
Vackert om kännslorna för din
altan.
2010-07-10

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat till en helt underbar bild!!
2010-07-10

  Eva Helene VIP
Ljuvligt! Här hos mig har en sort blommat över och en annan tar vid.
2010-07-09

  Catharina Edin VIP
Så härligt det låter, att vara på din altan såhär på kvällen!
2010-07-09

  © anakreon VIP
Samma här! Och jag ser allt hur badgästerna, på sin väg från stranden, knipsar en och annan blomma som tittar ut genom vårt gamla staket.
Underbara sol!
Underbara årstid!
Calle
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP