Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt dravel anno 2009


Gröna ängar

Där kärleken finns

Där denna finaste av känslor får vandra fritt

Fri som fågeln

Löpande över gröna ängar likt en kalv som just släppts ut på våren

Där vore det underbart att få vara

Men istället sitter man instängd i en grå betongbunker

Väggarna armerade med extra mycket bly

Allt för att inte släppa in några vågor av lycka

Den grå betongen har blivit mitt fängelse

En känslomässig ståplats i nybroviken




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-09 23:26



Bookmark and Share


  Amorina
Underbart vackert skrivet! Berör mig.
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman