Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att smälta deras hjärtan av sten

till de mest hårdhudade
stiger jag fram, de fula
trollen vill jag locka med
vetebröd, samla binas
dyra honung och
skänka dem i tråg

ingen kärlek vet jag av
annat än den jag inte når
de hårdaste söker jag
för att sedan beggråta

att smälta deras
hjärtan av sten

söta segrar är svårfångade
motståndet att övertrumfa
honom som är stark

om morgnarna sover jag
sedan hårt och länge

så faller regnet över mina stränder
står där oskymd under stormarna
de som suger tag i mitt vemod
och bygger sällsamma slott

torn och tinnar
drömmar och gömslen
de ingen visste fanns




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 00:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
kändes och speciingen kärlek vet jag av
annat än den jag inte når
de hårdaste söker jag
för att sedan beggråta
2010-07-10

  Catharina Edin VIP
En insikt om den omöjliga kärleken, bildrikt och nyanserat!
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP