Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vacker sommarkväll med musik i kyrkan så fint att få vara med och lyssna


SOMMARMUSIK

Jag hade bestämt, var inställd på
att gå till kyrkan

Lyssna till sommarmusiken som
jag längtat så till

Men så började jag tänka, tänka
sådant jag inte bör tänka

Tänk om du kommer dit, du som
jag helst inte vill möta, inte vill se

Men så började jag tänka igen

Varför?

Ska jag alltid ge upp bara för att
någon ger mig obehag

Jag hade tänkt gå , men jag tog bilen
för varmt att gå, kändes det när

Termometern visade på 32 varma
grader utanför mitt fönster

Gott om plats att parkera bilen
var det också

Jag gick in satte mig i en bänk, som
vanligt var det mycket prat innan
allt började

Visst var dom där, som jag helst inte
vill träffa, men mig gjorde det inte något

Jag var där för att ha en trevlig och
fin kväll, så blev det också

Det blev en mycket trevlig stund i musikens
tecken, med solen som lyste så vackert

Gick vi ut i sommarkvällen, och där på
gräsmattan utanför kyrkan, bjöds vi
på fika

Något som alla tyckte var mycket trevligt
en stund av samvaro innan alla gick hem
till sig

Så jag ångrar inte att jag tog mod till
mig, inte fegade ur, utan gjorde det
som jag längtat efter




anits 10 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-11 00:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt när man kan förflytta fokus från störningsmomenten och till det fina.
Men ibland går det bara inte.
2010-07-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-07-12

  Maria T
Så fint att du inte fegade ur.
Bär dina sår med värdighet
2010-07-11

    sajo
Tack för att få läsa denna text, det får mig att inte våga fega ur för morgondagen då jag har skjutit opp ett samtal länge och väl.
Skönt du fick njuta av sommarmusiken.

Bra skriftat. Vi fikade vid Gullnäsgården jag och min vän.
2010-07-11

  Eva Helene VIP
Så skönt att få sitta i en sval kyrka och lyssna till vacker musik! Fint att du tog dig dit!
2010-07-11

  Catharina Edin VIP
Man ångrar det man inte gör, och inte det man gör - så är det väldigt ofta, vilket din berättelse så fint illustrerar.
2010-07-11

  aol
bra gjort, du visade en inre styrka,
2010-07-11

  Bibbi VIP
Gott att Du kom iväg.
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP