Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALMEDALEN


Almedalentrött II


Malande lama meddelanden,
menande leenden mellan dem alla

Elden eldade, delade dam >< dam

men ledan mal...











Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-11 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om man inte är där så fattar man inte hur bra det är ... ?
2010-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Ja det är för varmt för huliganer
men inte för inlindade sanna lögner
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP