Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritning

Ett vidsträckt landskap på en
grånad, bortynande yta
bortvittrande fotografier utslängda
i skenet från den myggsvärmande
skrivbordslampan

ofullbordade skisser
påbörjade alster
tankeskelätt

på spetsen av den
bläckdrypande fågelpennan
fanns nyanser
av oförbrukat liv
kalkyler över de som
lämnat oss för tidigt...




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin