Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde en konstig dröm, om att en släkting vars handikapp

försvann, men kom tillbaka.....




Du kom till mig en natt

En natt jag drömde om dig min vän,

jag stod vid din säng,

vände dig om,

du hamnade lite på kant.

Försökt rätta till det lite galant....

 

Du satte dig på sängkanten,

tittade på mig,

hoppade och ställde dig upp.

 

Jag blev så paff och jag blev så rörd,

du kunde inte lyfta armen,

utan ett stöd.

 

Du stod där så vacker,

så fin,

käre Josefin.

Jag frågade dig hur du mådde,

innan jag gav dig medicin.

 

Vi pratade för en stund,

fråga om hur det var att bli

omhändertagen av olika människor,

och hur livet i allmänhet var.

Hon svara med ett leende,

hon tyckte det var bra.

 

Det kändes så gott i hjärtat mitt,

att Josefin den rätta vården fick.

Så fick Du medicinen för kvällen,

du lade dig,

gav mig en blick,

sedan inåt du backa,

inåt gick.

 

Du somnade och Du var åter i din kropp.

I drömmar kan allt hända,

i drömmar finns det hopp.

 

Jag viskade i ditt öra,

vi ses i drömmarnas land.

Vi tittade på varandra,

såg i ögonen de blå...

Jag vet att Du förstod,

i natten kan vi träffas,

ovan i himmel,

ej på jord.

 

Där är Du fri -

Dröm min vän-

Ses snart igen.......




Fri vers (Fri form) av Osvalds_Dotter VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-11 21:31



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket uppmuntrande och vackert formulerad dröm! Som en hälsning att hon mår bra, har det bra och kan bli bra =0)
2010-07-17

    ej medlem längre
Jag blev alldeles knottrig av att läsa om din dröm. Den berör i högsta grad och är väldigt vackert skriven...
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP