Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens predikan

Att trivas är en balans på lina
ibland lyckas man ett längre tag

Men om det bara är vardag
och aldrig "fest"
är det inte ens roligt
att balansera i längden

Endorfinerna behöver rastas
annars rullar dom tummarna
och drar med oss i sin egen lättja

Närhetens lakejer rusar villigt till
när kärlekens kommando ljuder




Övriga genrer av Water VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-11 22:30



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh härlig text ...gillar det där med närhetens lakejer...dom har man ju mött några gånger! :)
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP