Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så fina så underbara, mina solstrålar


LILLA TÖS

ögonen ser dig

underbara lilla tös

dina ögons ljus




anits 12 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-12 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi har haft ett av barnbarnen hemma hos oss några dagar, lille Noel, snart 8 månader. Han gör mig alltid glad. Även när han är kinkig.
Han tar mig med till sin värld och där glömmer jag min.
2010-07-14

  Eva Helene VIP
Mycket vackert och ömsint!
2010-07-12

  Bibbi VIP
Störtskön text och bild!
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP