Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jupiter


Det blåser på Jupiters månar
skynda dig älskade, skynda dig
ännu står våren i blom
ännu har inte alla rosens blad fallit till marken

Det brinner i Saturnus ringar
en åskknall går igenom universum
skynda dig älskade, skynda dig
snart är regnet över oss




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin