Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Rid mig' av poesis, inspirerade till den hårda kritiken vilken skrev en sådan underbar text och som jag av ren avundsjuka gav denna makalöst dåliga kritik...


Kritik på en text (476) - En ricktigt usel hyllning?





jag säger detsamma, oh mara
istället för att åka till öknen Sahara
låt dig rida mig i nattens hetta
gör mig för en gångs skull blott detta
så kan vi resan till senare spara




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP