Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina lungor

Utkristalliserad

sprungen

ur den tysta period

då vägarna härifrån

trafikerades

av villrådigheten
på väg

mot en annan rastplats.

Allt handlade om ett nytt andningshål

när du steg upp

ur vattnet

Minns hur dina lungor fylldes på nytt





Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-12 23:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin känsla
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon