Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetens rum

I mitt hjärta,
längst in dit inga tankar når,
finns mit tomhetsrum

Där gömmer jag allt som jag
saknar
längtar efter
har förlorat

inte vill att någon ska se
Det jag vill spara som min egen hemlighet

Men om du kommer mig tillräckligt nära så kanske,
bara kanske,
jag gläntar lite på dörren
och släpper in
solljuset
och vinden
som låter dammet virvla

dig








Fri vers av syra
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-11-17 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syra
syra