Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många dagar som bara går...


Betraktelse

Trött macka på morrn
Stressad sallad vid lunchtid

Middag; en vila




Bunden vers (Haiku) av syra
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-01-22 12:07



Bookmark and Share


    eva m h
Känner dygnsrytmen i din dikt och middagen känns som en utandning och landning!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

syra
syra