Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlös

Jag måste ha drömt om en tystnad utan vingar
jag måste ha drömt om änglarna som störtat
om ett öde landskap där skuggorna flög
som sländor över aska och sot
jag måste ha vaknat av blixten
utan åska, det iskalla ljuset
som genborrade näthinnan.

*
utanför föll regnet utan ljud
silvertrådar i det gråa
droppar utan tyngd
du hade kunnat sträcka fram dina armar
och det hade fallit igenom dig
så tunt var det, så tunn är du.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-13 15:16



Bookmark and Share


  Msann
"utanför föll regnet utan ljud
silvertrådar i det gråa
droppar utan tyngd"

Vackert!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin